Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

ONKO TEITÄ USEAMPI SAMALLA ALUEELLA? TILAA OMA SERTIFIOINTIKOULUTUS.


Nyt sertifiointikoulutuksen voi tilata ja räätälöidä omiin tarpeisiin ja varmistaa että hallinnassa on mm. riskiarviointi, tekninen tuotanto, aluesuunnittelu sekä lainsäädäntö, joita liikunta- ja leikkialueiden kanssa työskentelevän ammattilaisen tulee hallita riittävässä määrin.

Miksi tilata oma koulutus?
Henkilön lähettäminen muulla paikkakunnalla järjestettävään koulutukseen maksaa matkojen, majoituksen ja päivärahojen vuoksi enemmän kuin vain koulutushinnan. Jos tilauskoulutuksen järjestää yhdessä esimerkiksi naapurikunnan kanssa, koulutettavia voi kertyä toistakymmentä, milloin hinta on koulutettavaa kohti merkittävästi edullisempi kuin normaaleihin koulutuksiin osallistuttaessa.

Tilauskoulutus on S2P-koulutus sisältäen VYL sertifioinnit, mutta se järjestetään tilaajan varaamassa paikassa ja siihen osallistuu vain tilaajan kutsumat henkilöt ellei toisin sovita. Koulutus järjestetään yleensä kolmena perättäisenä viikkona kuten normaalit S2P koulutuksetkin.

Erityiskoulutukset mukaanlukien tasoja on seitsemän. 

 

Päivä 1

Päivä 2

Päivä 3

Päivä 4

Päivä 5

Päivä 6

Päivä 7

Silmämääräinen tarkastus

x

 

 

 

 

 

 

Toiminnollinen tarkastus

x

x

 

 

 

 

 

Suunnittelija

x

x

x

 

 

 

 

Hallinnoija

x

x

 

x

 

 

 

Projektivetäjä

x

x

x

x

 

 

 

Tarkastaja (suppea)

 

 

 

 

x

x

x

Tarkastaja (laaja)

x

x

x

x

x

x

x

 

Sertifioinnista, sen hyödyistä ja sertifiointitasoista voit myös lukea lisää tästäwww.createit.fi/liikunta- ja leikkialuekoulutukset


Jotta voimme tarjota sinulle, juuri sitä mitä tarvitset - jätä yhteystietosi tilauskoulutuksen tarjousta varten tänne (linkki tietolomakkeeseen).

Fiskarsin liikunta-alue