Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

TTS Viherakatemia #viherakatemia

Täältä löydät koulutukset, jotka täydentävät ammattiasi viher- ja puutarha-alalla. Katso myös muut tuöteryhmät. Tarjolla on erilaisia täydennyskoulutuksia, jotka tukevat työtäsi ja elämääsi.

Koulutukset järjestetään yhdessä TTS Työtehoseuran kanssa.

Ota #SOMEHALTUUN puutarhakaupan ja viheralan yrittäjä

Ota #SOMEHALTUUN puutarhakaupan ja viheralan yrittäjä

Toivotko parempaa tulosta sosiaalisen median postauksillesi? Vai onko rekisteröirtyminen kanaviin kesken? Tee #korjausliike nyt. #Vaikutus näkyy jo tulevalla kaudella. Muokkaa itsellesi sopiva koulutuskokonaisuus ja ota yrityksellesi tärkeät #digikanavat haltuun harjoitusten ja työpajapäivien avulla..
TIIMI TUOTTAVAKSI VIHERALALLA

TIIMI TUOTTAVAKSI VIHERALALLA

Tutkitusti hyvän tiimivetäjän vaikutus työhyvinvointiin ja ?tuottavuuteen on merkittävä. Oletpa siirtymässä organisaatiossasi uusiin tehtäviin tai hakemassa uusia ideoita tiimin johtamiseen saat koulutuksesta ideoita ja työkaluja työhösi ja opit miten tiimivetäjä vaikuttaa toimintakykyisen, tulosta..
KASVINSUOJELUKOULUTUS JA -TUTKINTO

KASVINSUOJELUKOULUTUS JA -TUTKINTO

Kasvinsuojelulainsäädäntö uudistui 2011 ja lain muutokset koskevat ammattimaista kasvinsuojeluaineiden käyttöä. Uuden kasvinsuojeluainelain mukaan kasvinsuojeluaineita koskeva tutkintovelvoite koskee kaikkia kasvinsuojeluaineiden ammattikäyttäjiä.
Kasvinsuojelututkinto koskee laajasti viheralalla työskenteleviä..
KORTTIKOULUTUKSET

KORTTIKOULUTUKSET

Useat ammatit vaativat koulutuksen, jotta voi toimia tietyssä työympäristössä. Korttikoulutukset kuuluvat tähän ryhmään.
Tuotteita yhteensä 11 kpl
Social-media-kuva-1-400x292.jpg&width=140&height=250

1. Some haltuun strategiapäivä, teoriapäivä 14.12.2016

Toimintaympäristö on muuttunut. Sosiaalisen median tuomat muutokset näkyvät yrityskulttuurin muutoksissa, kun some toimii markkinoinnin ohella tiedotuskanavana, rekrytointikanavana ja asiakaspalvelun kanavana. Tässä some-koulutuksessa saat perustiedot ja vahvan startin sosiaalisen median kanavien haltuun..
Hinta: 310.00 €
social_media_kuva-4-400x340.jpg&width=140&height=250

3. Some sisältöstrategia ja analysointi, työpaja 24.1.2017

Oletko seurannut somettamisen tuloksia? Vastaavatko ne tavoitteitasi? Ota analytiikka haltuun ja seuraa sivustojesi kävijämääriä ja selvitä minkälaiset ihmiset seuraavat some-postauksiasi. Päivässä tehdään myös käytännön harjoituksia. 
Paikka: TTS Rajamäki, Kiljavantie 6, 05201 Rajamäki  
Kouluttaja:..
Hinta: 310.00 €
social-media-kuva-5-400x317.jpg&width=140&height=250

4. Verkkosivuston suunnittelu ja hakukoneoptimointi, työpaja 13.2.2017

Tiedätkö, millainen on hyvä verkkosivu sinun yrityksellesi? Mitä tulee huomioida verkkosivua suunniteltaessa? Kuinka parantaa yrityksen verkkonäkyvyyttä verkkosivuston rakenteen ja hakukoneoptimoinnin avulla?  Miten saada tuloksia hakukonehauissa? Otetaan Googlen työkalut ja analytiikka haltuun. Opitaan..
Hinta: 310.00 €
Social-Media-kuva-6-400X316.jpg&width=140&height=250

5. Bloggaaminen & vloggaaminen, työpaja 1.3.2017

Epäröitkö blogin perustamista? Älä kauaa, sillä blogi on tehokkain asiakkaasi tavoittaja hakukoneoptimoinnissa. Google nostaa nyt ja jatkossakin parhaimmille paikoille ne jotka julkaisevat aktiivisesti omilla verkkosivuillaan asiantuntevaa sisältöä. Blogin perustaminen on helppoa, mutta perustettaessa..
Hinta: 310.00 €
Social-media-7-400x262.jpg&width=140&height=250

6. LIVE-videoiden käyttö, AR/VR-tekniikka, virtuaali- ja lisätty todellisuus - Kuinka hyödynnän 8.3.2017

Mitä nämä ylipäätään ovat? Mitä hyötyä niistä olisi? Miten eroavat toisistaan?  Tule tutustumaan käytännönläheisesti kuinka lisätty todellisuus voisi olla käytössäsi vaikka yrityksesi markkinoinnissa? Hyödynnämme helppoja ohjelmia jotka ovat jo nyt jokaisen saatavilla.  Opettelemme myös QR-koodien hyödyntämisen..
Hinta: 310.00 €
TYOTURVALLISUUSKORTTI-KUVA.jpg&width=140&height=250

7. 30.9.2016 TYÖTURVAKORTTI TURVAPUISTOSSA

YLEISTÄ KOULUTUKSESTA
Työturvallisuuskortti on kehitetty työturvallisuuden parantamiseksi. Koulutus antaa perus-tietoa työsuojelusta, herättää työpaikoilla kiinnostusta ja motivaatiota oman henkilöstön työturvallisuusosaamiseen, jonka avulla ennalta ehkäistään työtapaturmia ja vaaratilanteita. Työpaikan..
Hinta: 136.40 €
Viestinta-ja-markkinointi-viestiperille_400x250.jpg&width=140&height=250

@viestiperille

Viestinnän ja markkinoinnin koulutuspäivät viheralalle
Viestittäminen on muuttunut eikä muutoksen loppua näy.  Keinot ja kanavat ovat tekniikkaa, mutta taktiikkaa tarvitaan viestinnän onnistumiseen. Entä markkinointi.  – Inbound ja outbound ovat teesejä, joita noudattamalla rakennetaan markkinoinnin..
Hinta: 570.40 €
Eurolla-Enemmaan-2-banneri-.jpg&width=140&height=250

Eurolla Enemmän

Verkostoituminen ja kouluttautuminen tulokselliseen myyntityöhön on nyt mahdollista omalla alueellasi. Järjestämme alueellisen myyntivalmennuksen Eurolla Enemmän asiakaspalvelua ja myyntityötä tekevälle yrittäjälle.  Voit myös tilata valmennuksen omalle porukallesi ja räätälöimme sen yrityksesi tarpeet..
Hinta: 184.76 €
Vaihtoehdot
KASVINSUOJELUVERKKOKOULUTUSkuva_verkkokauppaan.jpg&width=140&height=250

Kasvinsuojelukoulutus ja -tutkinto

Verkkokoulutus on vakiintunut osaksi osaamisen kehittämistä. Verkkokoulutus on moderni ja kustannustehokas tapa kouluttautua. 15.9. lähtien voit suorittaa KASVINSUOJELUKOULUTUKSEN meidän kautta verkossa. Tunnin kestävä tutkinto on suoritettava tilaisuudessa läsnä.

KASVINSUOJELUKOULUTUS JA -TUTKINTO..
Hinta: 186.00 €
Pihasuunnittelua-Viherakatemia-400x266.jpg&width=140&height=250

PIHASUUNNITTELUA

Kehitä ammattitaitoasi ja kartuta osaamistasi suunnittelussa 
Tule opiskelemaan, asiakaslähtöisen, ekologisen, kestävän ja toimivan pihasuunnittelun perusteet. Kurssilla opit laatimaan yleissuunnitelma ja istutussuunnitelman sekä periaatteellisia ja pienimuotoisia rakennepiirustuksia, havainnollistavia..
Hinta: 992.00 €
Puuvartisten-leikkaus-440x327.jpg&width=140&height=250

PUUVARTISTEN KASVIEN LEIKKAUS 31.1.2017

Puutarha- ja kiinteistöalalle
Hyvinvoivat puut ja pensaat ovat ympäristömme ilo. 
Puuvartisten kasvien hoitoleikkaaminen tulee eteen rakennetuissa ympäristöissä  työskenteleville. Opit perustietoja erilaisten puuvartisten kasvien      hoitoleikkauksista. Opit myös leikkaustekniikat ja millaiset työvälineet..
Hinta: 310.00 €