Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Helsinkiin uusi koulutusrakenne ja oppikirja

Uusi koulutusrakenne vaatii uuden oppikirjan jonka nimi muuttuu kansainväliseen muotoon Safe to Play. Päivityksenä kirjaan on nyt lisätty ajantasainen tieto ulkokuntovälineistä sekä parkourvälineistä. Rakennetta on muutettu helppolukuisemmaksi; mm. jokainen tekninen luku sisältää muutoshistoria-osion, missä kuvataan merkittävät menneet tekniset muutokset, sekä valmisteilla olevat, vielä julkaisematta olevat muutokset. 

UUSITUT KOULUTUKSET JÄRJESTETÄÄN SEURAAVASTI:

  • Helsinki 15.-16.3. ja 22.-23.3. sekä 29.-31.3.2017

Perinteisesti tämä alan koulutuksissa on keskitytty standardien läpikäymiseen. Safe to Play -koulutus puolestaan on alusta asti pyrkinyt tarjoamaan kaiken sen tiedon, mitä alan ammattilaiset työssään tarvitsevat. Nyt uusi koulutusmääritys sekä oppikirja käsittelevät standardien lisäksi seuraavia osa-alueita, jotka alan ammattilaisten on hallittava riittävässä määrin: 

· Riskinarviointi
· Tekninen tuotanto
· Lapsen kehitys
· Aluesuunnittelu
· Lainsäädäntö


Safe to Play -kirja on oppikirja, ja lukijan oletetaan tarvitsevat teknisten asioiden ymmärtämisen tueksi kuvia, selityksiä, esimerkkejä ja niin edelleen. Kääntöpuolena kirjasta voi olla vaikea löytää nimenomaisia teknisiä mittoja. Jotta jälkimmäinen helpottuisi, kirjassa on liitteet, joissa on ytimekkäässä muodossa kaikkien käsiteltyjen standardien tekniset vaatimukset. 

Sertifiointijärjestelmää kehittää Viherympäristöliitto ry:n leikki- ja lähiliikuntapaikkojen turvallisuuslautakunta, joka on mukana laatimassa koekysymyksiä ja ohjaa sertifiointijärjestelmän kehittämistä.


SERTIFIOINTITASOT

 

Päivä 1

Päivä 2

Päivä 3

Päivä 4

Päivä 5

Päivä 6

Päivä 7

Silmämääräinen tarkastus

x

 

 

 

 

 

 

Toiminnollinen tarkastus

x

x

 

 

 

 

 

Suunnittelija

x

x

x

 

 

 

 

Hallinnoija

x

x

 

x

 

 

 

Projektivetäjä

x

x

x

x

 

 

 

Tarkastaja (suppea)

 

 

 

 

x

x

x

Tarkastaja (laaja)

x

x

x

x

x

x

x